Dag 13
Door: Anneke en Henk
Blijf op de hoogte en volg Anneke en Henk & Henry
13 Februari 2025 | India, Kovalam
Vandaag even wat uitgeslapen. Na het ontbijt is een groot aantal van onze groep gewisseld van kamer. Petra vond de ligging van de kamers niet oké en heeft direct geregeld dat we vanochtend betere kamers zouden krijgen.
De kamer die we nu hebben heeft vrij uitzicht, mooi balkon, is groter en mooier! We boffen met Petra!
Vandaag vrije dag! Straks maar even richting strand en dorpje lopen. Ook om nog wat inkopen doen voor het ontbijt van morgen. Morgen vertrekken we om 07.30 u richting Aleppey/Cochin voor een boottocht incl. overnachting op de backwaters, een gebied van lagunes, kanalen, rivieren en meren met waterplanten, afgewisseld door smalle, groene eilanden, rijstvelden , palmen en kleine dorpjes. We varen met 3 à 4 personen op een rijstboot, de zogenaamde kettuvallam. Iedere boot heeft 2 slaapkamers en zijn eigen kok die voor de maaltijden zal zorgen. Internet hebben we gedurende deze trip niet. Hopelijk werkt mijn “airolakaart” zodat ik zo nu en dan een fotootje kan sturen!
Kijken hoe lang we het zo volhouden in het dorp.
Het is hier erg heet [e-1f975]
13 Februari 2025 - 14:24
Henry :
Heerlijk. Stranddagje. [e-26f1]️ [e-1f60e][e-1f379]
14 Februari 2025 - 08:31
Frans En Josien:
Een heuse vrije dag is weer eens wat anders… en ik leerde weer eens wat: het bestaan van airola!
Josien wenst jullie een fijne en rustige stranddag toe. Het vooruitzicht van de bootreis klinkt aantrekkelijk. Veel plezier.
14 Februari 2025 - 10:17
Jan En Anneke:
Even een rustpauze. Daarna weer avontuur!! Veel reisgenot. Dank. We konden dag 13 ,3 keer lezen??
14 Februari 2025 - 16:27
Henrie Ankie :
Fijn een dagje rust en goed vooruitzicht met de boot weg.Misschien wat verkoeling op het water.gr Henrie Ankie.