Dag 1 en 2
Door: Anneke en Henk
Blijf op de hoogte en volg Anneke en Henk & Henry
02 Februari 2025 | India, Mahabalipuram
Vannacht om 02.00u liep de wekker af! Om 03.15 richting Schiphol. Hier en daar behoorlijke mistbanken, maar geen files zo hartje nacht. Inmiddels aangekomen op Schiphol en lekker aan de koffie!
Rond 07.15u gaat onze vlucht naar Frankfurt. Daarna rechtstreekse vlucht naar Chennai.
We zitten inmiddels al bijna een uur in ons toestel aan de grond. Door de aanvriezingen op het vliegtuig en de mist mag het toestel nog niet vertrekken. Over 5 minuten is het toestel aan de beurt om ontdooid te worden.
Voor de overstap zullen we ons meer moeten haasten!
Vannacht laat in bed. Zoals mijn koffertracker al aangaf, is mijn koffer nog in Amsterdam. Gelukkig hadden we bij het inpakken van de koffer,een kledingset gewisseld,niet veel te kiezen dus vanochtend.
Vanochtend kreeg ik een mail van Lufthansa dat ze ermee bezig zijn om morgen mijn koffer op transport te zetten. (Eerder geen vlucht).Ook werd ik gebeld door de luchthaven van Chennai dat ze verwachten dat de koffer dinsdag bij het hotel afgeleverd wordt![e-1f91e]
We zijn de dag maar gestart met uitslapen, geld wisselen en zonnebrand kopen. Is hier echt nodig[e-1f975]
Nu zitten we in een koffietentje waar we ons laten verrassen met een kop koffie en broodje.
Vandaag rustig aan gedaan. Een wandeling door de straten van Mahabalipuram en langs de kust. Altijd leuk om de dagelijkse bezigheden te aanschouwen.
Natuurlijk moet je in deze warmte blijven drinken. Lekker een tijdje op een terrasje aan zee vertoeft.
02 Februari 2025 - 14:10
Joke :
Fijn dat jullie er zijn! Even wennen , begrijpelijk. Hopelijk vanaf dinsdag "schone kleren"[e-1f609] .
02 Februari 2025 - 14:25
Henry:
Het eten daar ziet er nu al geweldig uit, dat schept verwachtingen. [e-1f917] Hopelijk is de koffer er dinsdag. [e-1f91e]
02 Februari 2025 - 14:51
Kees :
Fijn dat jullie goed over zijn. Even acclimatiseren en wennen aan de andere temperatuur. Veel plezier! [e-1f603]
02 Februari 2025 - 16:19
Jan En Anneke:
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.Smakelijk eten. Hopen dat je koffer op tijd wordt gebracht.
Dank voor het verslag, wij gaan graag weer mee op reis.