Dag 3
Door: Anneke en Henk & Henry
Blijf op de hoogte en volg Anneke en Henk & Henry
03 Februari 2025 | India, Mahabalipuram
Vanochtend, voor Indiase begrippen, goed ontbijt gehad met brood, gekookt ei, omelet, spiegelei, jam, zoete broodjes/cake, voor elk wat wils!
Om 09.30 stond een excursie langs de meest bekende bezienswaardigheden van Mahabalipuram op het programma. Je kon kiezen: met de fiets of met de Tuk Tuk. Gezien de hitte, slechte kwaliteit van de fietsen en het fietsen met een groep was de keuze snel gemaakt!
Het was een leuke trip, met verschillende stops bij een steenhouwerij, tempels en een wandeling door dorpje en het strand.
Vanmiddag om 14.00u gaan we met Tuk Tuk naar de Tsunamitempel en Tigercave.
Vanmiddag zijn we met Tuk Tuk naar de Tsunami tempel en Tiger cave geweest. Na de Tsunami van 2004 toen het water terug getrokken was werd de ruïne van een tempel uit de 7e eeuw zichtbaar. Een bijzondere ontdekking na zo’n enorme natuurramp.
Ook de Tiger Cave vonden wij een bezoekje waard.
Na terugkomst in ons hotel wilden we even
bijkomen van de hitte. Daarna zijn we in rustig tempo de stad ingelopen richting de “short temple”. Het blijft leuk om het leven op straat mee te maken.
Vergeleken met Rajasthan is het hier aanzienlijk schoner en de mensen zijn erg vriendelijk en niet opdringerig! Kijken of dit ook voor de rest van Zuid-India opgaat!
Vanavond hebben we nogmaals in het zelfde restaurant, waar we gisteravond waren, heerlijk gegeten.
03 Februari 2025 - 16:58
Henrie Ankie :
Zo te horen weer een mooie reis.Wel even wennen aan de temperatuur. Groot verschil bij ons.Hopelijk morgen je spullen weer terug. Fijne tijd samen.gr Henrie Ankie.
03 Februari 2025 - 18:36
Patricia:
Leuk jullie weer te volgen Henk en Annekr. Mooie foto's!
03 Februari 2025 - 19:10
Henry:
Zijn er nog mensen gaan fietsen? Geen enkele sportieveling in de groep? [e-1f92d]
03 Februari 2025 - 19:59
Jan En Anneke:
Wat fantastisch met de tuk tuk op pad. Weer prachtige tempels en gelukkig goed eten. Genieten maar! Gr. Jan en Anneke